Het perfecte kerstcadeau

Het perfecte kerstcadeau

De Kerst is in Scandinavië een belangrijke periode in het jaar. Zo komen veel design merken elk jaar met een uniek kerstproduct waar dan ook een absolute run op is door de verzamelaar. In Nederland gaat dit niet zo ver maar toch maken we elk jaar volgens traditie ons huis gezellig met een al dan niet echte boom of andere versiering. In dit artikel laten wij onze favoriete items uit de collectie zien die rond de kerstperiode prachtig het huis verfraaien.

De kandelaar

In de donkere decembermaand kan natuurlijk de kandelaar niet ontbreken. Kandelaren zijn er in vele vormen en stijlen. Zo ook in onze collectie ook al is het allemaal Scandinavisch design.

iris kandelaar

Wat denk je bijvoorbeeld van deze Iris kandelaar van Northern. Een gietijzeren ontwerp dat op een oude kandelaar met handgreep in geïnspireerd. Eén zijde is geschikt voor een kaars, de andere voor een waxinelichtje. Dit moderne ontwerp gaat een leven mee en past in een modern interieur.

Kerstversiering

Kerstversiering is voor mensen in Scandinavië erg belangrijk. Zo hebben wij dit jaar de 2020 kerstversiering van Georg Jensen in voorraad genomen. Dit prachtige 18 kt. goud verguld RVS bomen setje past prachtig op tafel of rond de kerstboom. Een zeer bijzonder kerstdecoratie set dat elk jaar opnieuw te gebruiken is. De inspiratie voor dit zeer gewilde kerst object komt van de sprookjesachtige bossen van Scandinavië. Een prachtig design van Sanne Lund Traberg. De bomen worden in de werkplaats van Georg Jensen in Denemarken vervaardigd.

tafel boom set

Kerstverhalen

Het verhaal van de Notenkraker past perfect rond de kerst. Het sprookje waarbij het speelgoed tot leven komt weten velen zich als theater voorstelling te herinneren. Dit mooie boek van E.T.A. Hoffman in onze collectie is in het Nederlands vertaald door Elise Kuip. De hardcover heeft mooie illustraties van de Fins-Britse ontwerper Sanna Annukka, o.a. bekend voor haar ontwerpen voor designmerk Marimekko.

de notenkraker

We hebben in onze webshop een speciale categorie gemaakt voor kerstgeschenken die je hier kunt bezoeken. Hier vind je tal van items voor een mooi gedekte tafel of diverse woonaccessoires zodat je het huis gezellig kunt maken rond de feestdagen. We verzorgen ook elk jaar items voor de zakelijke klant in het kerstpakket. Wees hiervoor wel op tijd want ze moeten vaak besteld worden.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen