Nieuwe website

Nieuwe website

De website van Sterk Online is vernieuwd

Onze webshop is vernieuwd met het nieuwe jaar van 2022. We hebben er hard en lang aan gewerkt de afgelopen maanden. Het internet is een zeer veranderende plek. Daar moeten we in mee. En behalve 'moeten' vinden we het ook echt leuk om zo af en toe met iets nieuws te komen. De basis van een nieuwe webshop heeft voor ons altijd 'klant ervaring'. We hebben geen showroom en daarom moeten we het echt hebben van onze webshop als visitekaartje.

Wat is er nieuw aan onze website

80% van onze bezoekers, komt naar de webshop met een mobieltje. Dit is iets wat extreem anders is dan bijvoorbeeld 5 jaar terug. Onze nieuwe website is dan ook in de basis gericht op het gebruikers gemak van het surfen met de smartphone. Grote knoppen, duidelijke teksten en een heel heldere structuur en menu.

menu sterkonline

Ons menu van de nieuwe webshop is niet langer een rij knoppen bovenin. Maar het is een uitschuif menu met een heldere knop links bovenin. Hierdoor komt het geheel veel minder rommelig over en dit komt de navigatie zeer ten goede. Probeer maar eens te surfen door onze categorieën.

collectie sterkonline

Een warm welkom. Dat is wat ons betreft het gevoel dat je krijgt bij onze nieuwe website. Grote afbeeldingen, en zelfs video, begeleiden je langs onze prachtige meubelen, lampen en accessoires. We laten de afbeeldingen langzaam laden en alles heeft nu een bepaalde zachte dynamiek. Dit komt modern over en maakt het prettiger winkelen.

Een stukje geschiedenis over onze webshop

Voor wie ons al een tijdje volgt weet dat onze allereerste webshop 11 jaar geleden is opgezet in Wordpress. Dit is een CMS systeem waar erg veel websites in gemaakt worden. Echter bleek het al vrij snel niet stabiel genoeg voor de enorme hoeveelheid producten en later ook grote hoeveelheden bezoekers van onze online winkel.

We stapte over op Magento. Nu wordt het voor de meeste al wat technisch. Magento is een systeem dat gemaakt is puur om een webshop op te maken. Het geeft enorm veel mogelijkheden om je online winkel helemaal naar eigen hand te zetten. En dit hebben we gedaan. De bezoekers aantallen stegen door het dak. Een groot nadeel is dat een zeer uitgebreide hosting gezocht moest worden en tevens we er een dagtaak bij hadden om de boel online te houden zonder bugs. Want waar veel kan, kan ook veel mis.

2 jaar geleden zijn we dan ook overgestapt op Shopify. We wilden ons wat minder met de techniek van de webshop bezig houden, maar meer met de prachtige collectie. Shopify is net als Magento een systeem dat bedoeld is als webshop gebruikt te worden. Het voordeel van Shopify is dat er geen hosting nodig is. Het is een 'alles in 1' pakket. Hierdoor gaat er zelden of nooit meer iets mis met onze online winkel. Het enige is dat we hem zelf mooi moeten maken zodat we verder volledig met de klant en de collectie bezig kunnen zijn.

product pagina sterkonline

Webshop voorbereid op de toekomst

Doordat we minder met de techniek bezig hoeven in onze nieuwe webshop kunnen we nog meer tijd besteden aan de collectie. Maar ook met ons blog. Met onze collectie zitten we echt in een niche. Liefhebbers van Scandinavisch design en oog voor detail. We merken dat hier een zekere community ontstaat. We delen daarom graag de komende jaren meer van onze kennis op ons blog en breiden de collectie verder uit.

Wat vind je van onze nieuwe webshop? Laat het hieronder weten in de reacties.


2 reacties


  • Lucinda

    Gefeliciteerd


  • Armin

    Proficiat! Ziet er super uit.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen