Nordik Living Style Event

Nordik Living Style Event

In dit blog laten we je graag een terugblik zien op het Nordik Living Style Event. Het event werd gehouden in Haarlem waar tal van bedrijven en organisaties met een stand waren te vinden die net als wij Scandinavië als hoofdthema hebben. Zo zag je o.a. onze stand met prachtige design meubelen uit het hoge noorden. Maar ook een prachtige culinaire beleving, een reisorganisatie en andere winkels die leuke artikelen aanbieden met een Scandinavische achtergrond. Scrol verder naar beneden om de foto’s van onze stand te bekijken.

Sterk Online op Nordik Living

Voor ons was het als webwinkel een geweldige ervaring om in aanraking te komen met klanten. Normaal gaat natuurlijk alles via de digitale kanalen en was het extra leuk de klant direct te kunnen spreken en inspireren.

Nordik Living Style Event

Op onze stand hebben we geprobeerd niet te gaan voor objecten die iedereen al kent, maar te zorgen voor een mooie verassing. Een heerlijk kleed van Fabula op de vloer brengt alles samen. In de hoek de KS Lounge stoel van OX Denmarq. Hiernaast de Grasshopper vloerlamp, een bestseller uit onze collectie. Dan als bijzettafel de Deck, ook van OX Denmarq. Het prachtige dressoir is van Asplund met hierop een aantal leuke accessoires die mensen direct konden kopen.

nordik living
Het aantal mensen dat in de prachtige KS stoel heeft proef gezeten was niet meer te tellen. Enorm leuk voor ons en de klanten dus dat wij deze stoel hadden meegebracht. In de rechterhoek zie je overigens Cornelis staan, de oprichter van Sterk Online.
nordik living
Op de achterwand hangt een uniek schilderij van Atelier Sybrand. Kunst en design is wat ons betreft on losmakend met elkaar verbonden. Op onze stand bij Nordik Living hebben we geprobeerd een kleine huiskamer neer te zetten. Daar hoort natuurlijk ook kunst bij.
nordik living
Speciaal voor het event hebben we onze eigen catalogus laten drukken. Deze was gratis mee te nemen naast een aantal andere leuke folders van merken uit onze collectie. Op de tafel zijn een aantal accessoires van Georg Jensen te zien.
nordik living
Onze gewaardeerde collega Gijsbert wachtend tot de deuren open gaan van het event.

Furnlovers op bezoek

Speciaal voor dit leuke event hebben we Mariëlle van Furnlovers uitgenodigd. Ze heeft een enorm inspirerend interieur blog. Met haar video hopen we naast dit event ook veel mensen thuis nog kennis met het Nordik Living event te laten maken.

Scandinavian Living

Naast onze eigen stand hebben we ook de inrichting verzorgd voor de stand van het tijdschrift Scandinavian Living. Met dit blad werken we al vanaf de oprichting samen en kregen we dus de kans om nog meer van onze mooie meubelen te laten zien.
scandinavian living

Wat zou het toch geweldig zijn als we binnenkort weer aan zo’n event konden deelnemen.

Hopelijk tot snel!


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen