Stijlvolle woonaccessoires

Stijlvolle woonaccessoires

Wanneer je jouw droom meubelstukken hebt verzameld voelt het nog niet altijd aan als een thuis. Als je aan iemand vraagt wat ze nog in haar interieur zou wensen dan komt vaak een kort lijstje met bekende ontwerpen. Zelden horen we een bepaald kussen, een leuke klok of bijvoorbeeld wat kandelaren. Toch zijn het juist deze kleine items die de ruimte echt jouw thuis maken. Hieronder noemen we graag onze 5 favoriete stijlvolle woonaccessoires.

Gezelligheid op de bank

duo kussen

Met heerlijke kussens maak je het in huis comfortabel en gezellig. Je hebt meestal niet de hele dag visite waar je netjes recht zit. Even heerlijk liggen, hangen of loungen. Met een kussen breng je ook snel en eenvoudig wat kleur en textuur in je ruimte. Wij zijn erg fan van de Duo kussens. Deze zijn gemaakt van twee soorten stof. Glanzend en mat, een erg leuk effect.

Bakjes en schalen

Niet veel mensen houden van rommeltjes in huis. Stop daarom je sleutels, bonnetjes en andere kleine attributen in een leuk schaaltje. Je kunt er ook lekkere nootjes mee opdienen wanneer je bezoek hebt. Schalen en bakjes zijn een onmisbaar item in een stijlvolle woning. De uitvoering van een mooi bakje kan extreem strak zijn, of iets warmer. We geven graag twee voorbeelden.

matrix schaal

De Matrix schaal van Georg Jensen is gemaakt van RVS met een uniek matrix voet. Dit ontwerp is erg strak en past in een modern interieur.

krenit schaal

Heb je liever wat meer kleur in huis? Kies dan voor de Krenit schaal van Normann Copenhagen. De buitenzijde is stoer zwart, terwijl de binnenkant en felle kleur heeft. Zo kies je gemakkelijk het juiste palet voor jouw ruimte.

Laat het licht vloeien door de kamer

adnet circular

Licht in je interieur is enorm belangrijk. Je kunt natuurlijk licht toevoegen met een lamp. Maar je kunt ook het licht gebruiken dat er al is. Met een spiegel bijvoorbeeld. Door hem op de juiste plaats op te hangen vang je het daglicht en laat je het versterkt door de kamer vloeien. We zijn zelf super fan van de Gubi Adnet Circular spiegel. Past in een super stijlvol interieur.

Kleur met een klein budget

hey sign onderzetter

Als laatste stellen we je graag voor aan het meest favoriete item uit onze shop. De 100% wol vilten onderzetters van Hey zijn niet alleen enorm praktisch. Je brengt snel stijlvolle gezelligheid naar de salontafel. Door de meer dan 40 beschikbare kleuren zet je al snel jouw unieke stempel op het kleurpalet in de ruimte.

Zit jouw item naar wens er niet tussen? Bekijk dan hier eens onze collectie accessoires. We houden magazijn opruiming, dus beschikbaar voor een zachte prijs.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen