The Loft

The Loft

Een aantal jaar geleden werkte we mee aan een tof project in Amsterdam. The Loft is een project van The Playing Circle. Het bedrijf zorgt voor unieke vergader en ontmoeting ruimtes in Amsterdam waar onder een ontspannen sfeer belangrijke beslissingen kunnen worden genomen. Enter The Loft heeft het project gestart om zo het interieur liefhebbende publiek kennis te laten maken met een van deze fantastische ruimtes.

the loft

Met de lift kom je boven in deze prachtige loft in een grachtenpand aan de Prinsengracht in Amsterdam.

Eclectisch interieur

The Loft in ingericht op eclectische wijze waar handgemaakt design samenkomt met verzamelobjecten en design objecten die mensen reeds kennen. Dit zorgt voor een unieke mix die erg uitnodigend is. Sterk Online bracht enkele merken aan de gesprekstafel en leverde zelf ook een aantal objecten die in The Loft te zien zijn.

Overzicht van The Loft

Overzicht van The Loft

the loft

Bij binnenkomst word je direct verrast door alle bijzondere objecten. Een lange tafel geeft de mogelijkheid te dineren en te vergaderen. Vanaf hier kijk je de prachtige ruimte in en zie je een vliegtuig aan het plafond hangen.

Slaapkamer The Loft

Slaapkamer The Loft

Helemaal achterin is een heerlijke slaapplek gecreëerd. Een royaal bed, een vrijstaand bad en een comfortabele lounge stoel maken de ruimte af. Wil jij ook zo’n prachtige lederen vlinder lounge stoel? Bekijk dan de KS Chair van OX Denmarq in onze collectie.

the loft

Tegenover de slaapruimte is een mooie open kast te zien met diverse verzamelobjecten. Hier staat het vol mee in The Loft. Het concept vertaald zich hier mooi want The Loft heeft als insteek dat hier een bachelor woont die de gehele wereld over reist en van overal prachtige objecten mee terug naar huis neemt.

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Dit prachtige vrijstaand bad zou je toch zo instappen. Er boven hangt een prachtige lederen spiegel die door ons is geleverd aan dit project. Het is de Adnet Circular uit de collectie van Gubi.

the loft

Rondsnuffelend in de ruimte kom je de mooiste accessoires tegen. Aan de wand hangt het massief houten kapstok van Per/Use. Haal alleen de haken naar voren die je wilt gebruiken, de rest vorm een warm vlak hout aan de muur. De Piano kapstok is tevens bij ons verkrijgbaar in small of large uitvoering zoals hier te zien.

the loft

Interieur accessoires

De ontspanning plek, zithoek, laat duidelijk het karakter zien van deze loft. De fictieve bewoner verzameld items van over de hele wereld waarvan een deel hier op de salontafel te zien is.

honda motor

Wanneer we de loft weer verlaten kom je een prachtige vintage motor tegen. Een prachtig object dat niet misstaat in dit eclectisch interieur.

Zoals eerder gezegd in dit artikel is dit project van een aantal jaar geleden. We kwamen recent de foto’s tegen en aangezien we met dit blog de mogelijkheid hebben dit met jullie te delen dachten we, dat moeten we doen in een mooi blog.

De foto’s in dit artikel heeft onze huisfotograaf Gijsbert gemaakt.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen