Design voor de zomer

Design voor de zomer

In de zomer gaan we natuurlijk meer tijd buiten doorbrengen dan binnen. Onze ruime collectie meubelen en verlichting krijgt dat wat minder aandacht. Toch is er ook genoeg design beschikbaar voor buiten. Graag laten we je hier onze favorieten zien!

Cool thermosfles

cool thermosfles

Een lekker koude fles limonade of water voor op het strand of elders onderweg is een absoluut must. De nieuwe Cool thermosfles van het Deense Eva Solo is verkrijgbaar in een aantal super leuke kleuren. De gepatenteerde dop sluit 100% af en dat is wel zo fijn als hij tussen je handdoeken mee gaat naar het zwembad. Eva Solo claimt dat je dranken tot wel 24 uur koel blijven in deze fles. Tevens kun je hem vullen met warme dranken wat hem zeer veelzijdig maakt, ook voor de winter.

Buitenverlichting

sunlight bell

Lang in je tuin zitten met een glaasje wijn? Maar dan wel met wat sfeerverlichting toch! Deze innovatieve Sunlight Bell lampen hebben een zonnecel waardoor je er geen omkijken naar hebt. De lampen gaan automatisch branden zodra het donker wordt en gaan weer uit zodra de zon op komt. Via een knop aan de onderzijde kun je eventueel ook kiezen om het handmatig aan / uit te doen.

Koffie en thee voor onderweg

urban to go cup

Ga je een dagje fietsen of wandelen maar kun je niet zonder jouw eigen gebrouwde koffie of thee? Eva Solo biedt uitkomst met twee mooie drinkflessen. De thee fles heeft een bijzondere filter ingebouwd waardoor je thee niet onnodig lang trekt. De koffie fles heeft een unieke drinkdop die tevens in een aantal leuke kleuren verkrijgbaar is. Welk product spreekt jou het meest aan?


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen