Welkom op het woonblog van Sterk Online. Hier schrijven we over onze collectie, geven we tips over interieur design en vertellen we je over onderwerpen die ons bezig houden. Dit zijn vaak milieu gerelateerde onderwerpen. Wist je dat onze collectie juist uit Scandinavisch design bestaat vanwege onze missie tegen de wegwerpmentaliteit?

woonblog

de mooiste buitenmeubelen
De lente gaat beginnen en de zon geeft ons weer veel plezier om naar buiten te gaan. Heerlijk ontspannen in de tuin of op het balkon doet een mens goed. In dit blog laten we onze mooiste design buitenmeubelen zien uit verschillende categorieën.
Lees verder
Design filosofie achter de Angel kruk
De Angel kruk is een ontwerp van Gry Holmskov. Met een achtergrond in architectuur en meubelmaker werkt ze aan meubel ontwerpen en product design. Gry Holmskov werkt vanuit haar studio in Copenhagen waar ze ook de Angel kruk ontwierp. In dit blog meer hierover.
Lees verder
De 5 mooiste woonaccessoires
Woonaccessoires maken een huis persoonlijk en toegankelijk. Een prettige omgeving om in te verblijven. Je verzamelt objecten van reizen, kunst en design items die passen bij jouw persoonlijkheid. In dit blog noemen we onze top 5 design woonaccessoires.
Lees verder
scandinavisch interieur
Een Scandinavische interieur. Wat is dat nu precies. Wanneer je wel eens op vakantie bent geweest in het hoge Noorden weet dat er strenge winters zijn. Ook het zonlicht is er schaars, hoe hoger je komt. Het interieur is dan ook erg belangrijk. Meer hierover in dit artikel.
Lees verder
Huis van het jaar 2021
We zijn het enorm groot fan van de Britse tv serie Grand Designs. De presentator Kevin McCloud neemt je met zijn heerlijke stem en verwonderlijke blik mee langs prachtige huizen. Het programma house of the year is een korte serie waarin ieder jaar door de RIBA het Britse huis van het jaar wordt bekroond.
Lees verder

Sterk Online Woonblog

Op het Sterk Online Woonmagazine delen we al onze kennis over Scandinavisch interieur design. Maar ook delen we tips over ontwerpers, uitjes en de Scandinavische leefstijl.

Waarom Scandinavië

Scandinavië is niet alleen een prachtig gebied, er is ook een unieke cultuur.

Het is dunbevolkt waardoor mensen dicht op de natuur wonen en leven. Dit brengt een unieke cultuur die ons erg aanspreekt.

Duurzaamheid

Met onze missie tegen de wegwerpmentaliteit startte we in 2010 een webwinkel met meubilair, verlichting en accessoires. Maar er is nog veel meer te vinden en te vertellen over Scandinavië. Dat lees je op dit online woonmagazine.

Even voorstellen

Ben je al bekend met onze webwinkel? Kom je hier voor het eerst? Sterk Online bestaat sinds 2010 en is ontstaan vanuit een missie tegen de wegwerpmentaliteit.

Cornelis Tinga

Met zijn ruime kennis op het gebied van interieur en Scandinavisch design één van de hoofdauteurs op dit online woonmagazine. Hij schrijft diverse blogs over de nieuwste collecties maar geeft ook leuke tips. Bijvoorbeeld museum bezoek tips of informatie over ontwerpers.

Contact opnemen

Naar aanleiding van een artikel contact met ons opnemen? Dat kan! We zijn erg benieuwd naar je mening, suggesties en tips. Laat het ons ook weten als je bijvoorbeeld een leuk onderwerp hebt voor een artikel.