Zakelijk

B2B

Bij Sterk Online kun je naast particulier design shoppen ook terecht als zakelijke klant of voor projecten. We werken samen met interieur architecten en leveren aan project inrichters. Zo hebben wij reeds ervaring met het plaatsen van prachtig Scandinavisch design in hotels, restaurants, universiteiten en andere publieke gebouwen.

Projecten

Interieur design

Als geen ander weten we dat het leveren van design bij projecten aan hoge eisen moet voldoen. Daarom denken wij graag mee bij jouw project en zijn erg flexibel in de levering. Zo kunnen we bij uitloop van de oplevering de gewenste tafels en stoelen tijdelijk opslaan in ons magazijn zonder meerprijs.

Meer over ons
Zakelijk
Design kopen

Een groot design project kent ook vaak hoge kosten. Daarom vraag je bij ons een scherpe offerte. Natuurlijk begrijp je dat aan kwaliteit meubelen en verlichting een bepaalde prijs zit. Maar we bewegen graag wat mee om toch jouw project te kunnen voorzien van design. Het is immers zonde om hierop te besparen toch? 

Als zakelijke klant kun je bij ons gedeeltelijk achteraf betalen als dat gewenst is. We snappen dat je vaak pas van de klant betaald krijgt bij oplevering.

Zakelijke offerte

Of je al helemaal weet welk product je wenst of wanneer je nog advies nodig hebt. We staan altijd vrijblijvend voor je klaar. Neem daarom voor een scherpe offerte, advies of andere vragen contact met ons op.

Kan ik als particulier ook een scherpe offerte krijgen? Jazeker, bij een grotere afname dan kunnen wij binnen onze marge altijd wat bewegen.