Over ons

Over Sterk Online

Scandinavisch interieur design.

Sterk Online is dé webwinkel met tijdloos Scandinavisch interieur design. Begonnen als een missie tegen de wegwerpmentaliteit. We vertellen hier graag iets meer over ons.

Hoe begon Sterk Online

In het laatste jaar van de studie zijn we Sterk Online begonnen. Eén nam kennis over design mee en de ander kennis van de online winkel. Toen we begonnen was er nog geen hoogwaardig design online te vinden en moesten we de diverse merken overtuigen met ons in zee te gaan. Nu is dat heel anders geworden en weten we niet beter design ook online te kunnen vinden.

De online design winkel

In mei 2010 opende onze online deuren. Er is bewust voor alleen een online winkel gekozen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat wanneer een product online is besteld dit minder belastend is voor het milieu (tenzij het natuurlijk regelmatig retour gaat). De klanten hoeven niet naar de stad te komen maar de producten komen direct naar hen. 

Online kun je veilig winkelen. Webwinkels moeten aan strenge regels voldoen. Daarom is Sterk Online aangesloten bij het Webshop Keurmerk en bij Stichting AVG. Jouw gegevens zijn bij ons veilig, je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht (maatwerk uitgesloten) en hebt altijd de wettelijke product garantie.

Scandinavisch design

Scandinavisch design staat bekend om duurzaam geproduceerd en tijdloos ontwerp. Dit past helemaal bij onze visie tegen de wegwerpmentaliteit. We houden zelf heel erg van rust in een interieur. Ook dat is goede terug te vinden bij Scandinavisch design.

De merken in onze collectie zijn geselecteerd op de manier van samenwerken, kwaliteit / design en waar worden de producten gemaakt. We komen zelf niet uit de harde zakenwereld en zo willen we ook niet werken. Plezier hebben in het runnen van de shop en mensen blij maken met mooi design staat altijd voorop.

Ben je net als wij ook enthousiast over Scandinavisch design? Neem dan een kijkje in onze winkel en neem contact met ons op wanneer je een vraag hebt. We staan graag voor je klaar.

Sterk Online in de media

vogue

Vogue

elle decoration

Elle Decoration

vt wonen

VT Wonen

furnlovers

Furnlovers

Volg ons op Social Media

Samenwerken?

We werken graag samen met design magazines, bloggers en andere design ambassadeurs. We hebben bijvoorbeeld prachtige HR beelden, of vertellen je over onze merken en over SterkOnline.nl.