Gratis verzending v.a. 25,- in NL

Over ons

Sterk Online is dé webwinkel met tijdloos Scandinavisch interieur design. Begonnen als een missie tegen de wegwerpmentaliteit. We vertellen hier graag iets meer over ons.

Hoe begon Sterk Online

In het laatste jaar van de studie zijn we Sterk Online begonnen. Eén nam kennis over design mee en de ander kennis van de online winkel. Toen we begonnen was er nog geen hoogwaardig design online te vinden en moesten we de diverse merken overtuigen met ons in zee te gaan. Nu is dat heel anders geworden.

De online winkel

In 2010 opende onze online deuren. Er is bewust voor alleen een online winkel gekozen. Uit onderzoek blijkt dat wanneer een product online is besteld dit minder belastend is voor het milieu (tenzij het natuurlijk regelmatig retour gaat). De klanten hoeven niet naar de stad te komen maar de producten komen direct naar hen. 

Scandinavisch design

Scandinavisch design staat bekend om duurzaam geproduceerd en tijdloos ontwerp. Dit past helemaal bij onze visie tegen de wegwerpmentaliteit. We houden zelf heel erg van rust in een interieur. Ook dat is goede terug te vinden bij Scandinavisch design.

De merken in onze collectie zijn geselecteerd op de manier van samenwerken, kwaliteit / design en waar worden de producten gemaakt. We komen zelf niet uit de harde zakenwereld en zo willen we ook niet werken. Plezier hebben in het runnen van de shop en mensen blij maken met mooi design staat altijd voorop. Daarom werken we alleen met merken die plezierig zijn in de omgang. Scandinavisch design moet wat ons betreft ook uit Scandinavië komen. Daarom kijken we streng naar de productie van meubelen, lampen en accessoires.

Ben je net als wij ook enthousiast over Scandinavisch design? Neem dan een kijkje in onze winkel en neem contact met ons op wanneer je een vraag hebt. We staan graag voor je klaar.