De 5 mooiste woonaccessoires

De 5 mooiste woonaccessoires

Woonaccessoires maken een huis persoonlijk en toegankelijk. Een prettige omgeving om in te verblijven. Je verzamelt objecten van reizen, kunst en design items die passen bij jouw persoonlijkheid. Het hoeft niet veel te zijn waardoor het als een rommeltje oogt, maar woonaccessoires maken je huis wel erg gezellig.

Woonaccessoires

In dit blog laten we je graag de 5 mooiste accessoires zien uit onze design collectie. Laat vooral ook onderaan dit artikel weten welke jij het mooist vindt. Dat mogen ook andere objecten uit onze collectie zijn natuurlijk.

1. Monkey

kay bojesen monkey

Het Kay Bojesen aapje heeft zo enorm veel karakter. Erg knap gedaan van de ontwerper. Dieren, of ze nu echt of nep zijn, kunnen als prettige partner voor mensen dienen. Met een Kay Bojesen aapje haal je dus een mooie partner in huis.

2. Bowl

bowl

Gekleurd glas gaat leven zodra er licht op valt. Deze prachtige Bowl uit de collectie van Functionals past dan ook zeker in onze top 5 van woonaccessoires. Een zeer luxe item die ook nog eens praktisch in het gebruik is.

3. Clork

Clork

We willen allemaal weten hoe laat het is. Een klok is vaak een standaard ronde schijf. Maar dat het ook anders kan bewijst de Clork uit de collectie van Puik. Verkrijgbaar in zwart of naturel kurk met een witte wijzerplaat. Met de Clork voeg je een sterk karakter toe aan je interieur.

4. Adnet Circular spiegel

gubi adnet circular

Licht doet een mens goed. Met spiegels in een ruimte kun je licht vangen en verspreiden door de kamer. Het effect hiervan is zeer prettig. De Adnet Circular uit de collectie van Gubi heeft ook nog een een ultra luxe afwerking van leder en messing en veroverd hiermee een plek in onze top 5.

5. Nature Trash poster

nature trash poster

Deze Nature Trash poster heeft een bijzonder verhaal. Aan het begin van dit artikel hadden we het erover dat aan objecten persoonlijke herinneringen gaan zitten. De kunstenaar Sybrand heeft met deze veren, gevonden op het strand, gefotografeerd, een nieuw leven kunnen bezorgen als decoratie. Afval hoeft dus geen afval te zijn. Een mooie gedachte en ook nog eens mooi uitgevoerd. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen