De mooiste buitenmeubelen

de mooiste buitenmeubelen

De lente gaat beginnen en de zon geeft ons weer veel plezier om naar buiten te gaan. Heerlijk ontspannen in de tuin of op het balkon doet een mens goed. We kijken inmiddels ook weer naar ons buitenmeubilair. Want ook buiten mag het Scandinavisch design een plekje krijgen. In dit blog laten we onze mooiste design buitenmeubelen zien uit verschillende categorieën. 

De mooiste buitentafels

Op je eigen terras dineren met een groep vrienden. Lekker de BBQ aan of serveer een salade met de lunch. We laten steeds vaker onze binnen ruimte overlopen in de buitenruimte. Een grote glazen pui achter het huis maakt echt een verlenging van de woonkamer. Daarom mag natuurlijk een goede designtafel voor in de tuin niet ontbreken.

lloyd outdoor

Onze favoriete eettafel voor buiten is de Lloyd Outdoor tafel. Deze heeft speciale montage schroeven die tegen elk weer type bestand zijn. De sterke coating van het blad en de poten dragen hier ook aan bij. Daarnaast kan het blad licht torderen waardoor je niet snel een wiebelende tafel hebt op een ongelijk terras. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij deze tafel is ook een bijpassende lange bank verkrijgbaar.

ts oudoor table

Geen plek voor een grote tafel in je stads tuin of op het balkon? Maar wil je wel rustig je kopje koffie in de ochtendzon nuttigen? Dan past de TS Outdoor bijzettafel perfect bij jouw wensen. Een zeer luxe uitgevoerde bijzettafel met een travertine natuursteen blad.

De mooiste buitenstoelen

f-chair buiten stoel

Zojuist hadden het het over het nuttigen van een kopje koffie in de ochtendzon. Hoeveel beter kan het dan op deze prachtige lounge stoel. De F-Chair van Gubi is gemaakt van Teak hout. Teak hout vinden we o.a. terug op het dek van boten. Het kan dus erg goed tegen water dankzij de natuurlijke oliën.

Beetle outdoor chair

Buiten dineren? We laten je graag kennis maken met de nieuwe uitvoering van de Beetle buiten stoelen. Het ontwerp van GamFratesi dat erg populair is voor binnen, nu ook ontworpen voor buiten. Geheel in kunststof uitgevoerd waardoor het goed tegen de elementen bestand is. En toch het prachtige ontwerp vast kunnen houden waar de Beetle zo bekend om is geworden.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen