GiveAway Simply zeeppomp

GiveAway Simply zeeppomp

Volgens onze overheid is het super belangrijk dat we op dit moment goed onze handen wassen. Wij denken zelf dat het hebben van antistoffen in het algemeen enorm belangrijk is. Daar horen soms vieze handen bij. Dit lijkt een tegenstelling maar laat het ons uitleggen.

Vieze handen

Lekker met je handen in de aarde in de tuin. Er komen allerlei deeltjes op je handen die goed zijn om in het algemeen antistoffen mee op te bouwen. Maar waarom dan toch je handen wassen. Zoals vele niet ontgaan doet er een virus de ronde die we wat zouden willen afremmen. Wanneer je dus in een winkel bent geweest of op andere wijze in contact met andere mensen, juist dan is het wel verstandig om de handen goed te wassen. Hiermee geef je het virus dus minder kans zich te verspreiden. Met andere woorden, je handen mogen graag vies worden, maar liever goed wassen na contact met andere mensen of na in een omgeving te zijn geweest met andere mensen.

Weg geef actie!

Om deze reden geven wij deze prachtige zeeppomp weg. De Simply zeeppomp is van het Deense merk Eva Solo. De buitenzijde is gemaakt van RVS en het binnendeel van kunststof. Hiermee hopen we toch weer wat aandacht te genereren voor het handen wassen. Zeker als straks de contact momenten weer toenemen is het belangrijk jezelf en anderen te beschermen zodat het virus een rustiger verloop door de samenleving kan hebben.

simply zeeppomp

Eva Solo Simply zeeppomp

Meedoen met de win actie?

Wanneer je graag deze leuke zeeppomp wilt winnen vragen we je wel iets te doen.

  1. Volg ons op social media.
  2. Laat een berichtje achter onderaan dit artikel in het reactieveld zodat we weten dat je mee wilt doen.
    • Een voorbeeld kan zijn: Waarom juist jij graag de zeeppomp wilt winnen, of wil je hem graag cadeau doen, of misschien heb je een opmerking of suggestie rondom het handen wassen. We horen het graag.

De winnaar maken we bekend op 31 december 2021 om 20:00. Meedoen kan tot het laatste moment. Alle deelnemers krijgen een nummer en de winnaar wordt met een random nummer kiezer gekozen, super eerlijk dus.

Succes!


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen