NORR11 Showroom

NORR11 Showroom

NORR11 is een Deens design merk met prachtige luxe meubelen en lampen van hoge kwaliteit. De ingetogen Scandinavische stijl van het merk doet het erg goed in Nederland. Daarom heeft onze leverancier een showroom in Amsterdam geopend welke op afspraak te bezoeken is. Uiteraard werden wij alvast uitgenodigd om een kijkje te nemen.

Een kijkje in de showroom van NORR11 in Amsterdam

norr11 showroom

De showroom is globaal opgedeeld in 2 woonkamer settings waarvan er hierboven 1 te zien is en hieronder de andere.

norr11 showroom

We zien hier een aantal bestsellers uit de collectie van NORR11. Helemaal links staat de Big Big Chair. Een comfortabele lounge stoel met armleuningen. Achterin zien we de Yo-Yo vloerlamp. In het midden staan de nieuwe Gear salontafels waarvan we hieronder nog een detail foto hebben gemaakt.

norr11 showroom

De Gear salontafel is verkrijgbaar in een grote en een kleine uitvoering. Ze staan hier prachtig samen waarbij het hoogte verschil van de twee tafels goed tot uiting komt. De Gear tafels zijn gemaakt van vezel beton. Dit maakt ze extra sterk en iets lichter van gewicht dan dat massief beton zou zijn.

gear salontafel

Wist je dat deze tafels er zowel in een donkere als lichte kleur zijn?

norr11 showroom

De showroom heeft erg veel sfeer. Voorin is nog het luxe JFK bureau te vinden. Is het geen plaatje zo samen met de Yo-Yo tafellamp en de Elephant stoel?

norr11 showroom

Aan alle details is gedacht. Een prachtige aankleding met kussens op de Riff sofa.

norr11 showroom

Mijn favoriete foto bewaren we voor het laatst. De Man lounge stoel, de Duke salontafels en dan dat prachtige kunstwerk op de achtergrond. Deze is speciaal gemaakt voor de showroom van NORR11.

 

Meubelen van NORR11 in het echt zien

Ben je nu ook enthousiast geworden en wil je voor jouw aankoop het artikel in het echt zien? Neem dan contact met ons op zodat je deze prachtige meubelen in hun mooiste setting kunt bekijken. Bij ons staan ze immers opgestapeld in het magazijn.

Welk meubelstuk of lamp is jouw favoriet uit de collectie van NORR11? Laat het ons weten in de reacties hieronder!


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen