Onmisbaar design in de keuken

Onmisbaar design in de keuken

Een Scandinavische keuken is opgeruimd en netjes. Scandinavisch design brengt namelijk een bepaalde rust en eenvoud. Wil je dit thuis ook bereiken maar niet direct een nieuwe keuken? Natuurlijk kan dat! 

Onmisbaar design in de keuken

Orden en sorteer je keukengerei.

Enkele eye-catchers mogen natuurlijk wel op het aanrecht blijven staan zoals een snijplank of een mooi messenblok. Ga dan wel voor een luxe product dat in het zicht staat en berg je overige spulletjes netjes op in een lade.

messenblok

Wat denk je bijvoorbeeld van dit Nordic Kitchen messenblok. Een mooi contrast tussen metaal en hout. De ronde vorm doet zacht aan waardoor de keuken rustig blijft. 

Slim design en eenvoud van vorm.

Precies waar een Scandinavische keuken goed in is. Ook bij het bereiden van eten wil je de keuken zo opgeruimd mogelijk houden. De Rasp met Kom van het Deense Eva Solo is een handig ontwerp van studio Tools Design. De rasp heeft verschillende afmetingen mesjes waardoor je snel de juiste afmeting voor jouw rasp gevonden hebt. Vervolgens valt alles netjes in de kom en giet je het zo in de pan of salade schaal. De rasp is gemaakt van RVS waardoor hij gemakkelijk in gebruik is.

rasp met kom 

Vorm volgt functie.

Een term die je veel hoort als het gaat over design. In onze categorie keukenaccessoires vind je verschillende producten die aan dit criterium voldoen. Voor ons springt hier de Normann Copenhagen Peeler uit. Een schilmesje dat prettig in de hand ligt en super goed werkt. We zeggen het niet graag, maar deze hebben we zelf ook.

peeler


Het belangrijkste in de keuken is natuurlijk wel je pannenset.

We kennen veel mensen die elke 2 a 3 jaar nieuwe pannen kopen omdat de anti-aanbaklaag versleten of of de steel is gebroken. Eigenlijk wel heel erg zonde. De pannen van Eva Trio kunnen een leven lang mee gaan wanneer je er goed voor zorgt. Laat de pan goed op temperatuur komen en dan heb je een anti-aanbaklaag eigenlijk niet nodig. Was de pannen met de hand af en droog ze kort door ze op het vuur te plaatsen. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat ze niet gaan vervelen.

multi-line pannen

We adviseren de multi-line uitvoering die bestaat uit een laag aluminium tussen de stalen buitenlaag waardoor hij sneller en gelijkmatiger op temperatuur komt.


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen