Scandinavisch design voor de winter

Scandinavisch design voor de winter

Wanneer je aan Scandinavisch design voor de winter denkt dan denk je natuurlijk aan warme wollen kleden op de vloer met een mooi haardvuur op de achtergrond. Sneeuw en kou buiten. Met deze inspiratie laten we je graag 3 producten zien die perfect passen in zo'n setting.

Een fijne stoel

Leun lekker achterover in een comfortabele stoel. Pak een mooi boek en breng de avond thuis door terwijl buiten de wind raast. De Dost stoel van Puik is onze aanbeveling voor jou. Hij zit erg lekker en met de strakke vormgeving van Rianne Koens past hij perfect in een Scandinavisch getint interieur.

Puik Dost stoel

Een mooie sfeerlamp

Wanneer je comfortabel zit en geniet van een goed boek dan kom je erachter dat het in de winter vroeger donker is. Als je net in het verhaal gezogen bent wil je natuurlijk niet los laten en knip je een mooie sfeerlamp aan. De Gubi PD1 tafellamp is onze favoriet. Het geperforeerde staal laat het licht mooi door de ruimte vloeien.

Gubi PD1 tafellamp

Een Scandinavische kandelaar

Heb je jouw boek inmiddels uit en wil je een traditionele Scandinavische avondsfeer creëren? Steek dan bijvoorbeeld wat echte parafine kaarsen aan en plaats ze in de Granny kandelaar van Northern. Een prachtig ontwerp van Rudi Wulff in staal met messing accenten. Er is zowel een hoog als laag model beschikbaar die erg mooi combineren.

Northen Granny kandelaar


Reageer

Let op, reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst om spam te voorkomen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like Bekijk alle artikelen